HOTEL MELODIA 4* - Litoral Romania 2017

Pret incepand de la
673 lei/pers/5 nopti

Detalii oferta:

LITORAL ROMANIA 2017 - VENUS

Hotel Melodia 4*


Pentru tarife si disponibilitate serii de 6 sau 7 nopti va rugam contactati-ne!

Descriere Hotel Melodia 4*

Localizare: situat chiar la intrarea dinspre Cap Aurora si are 5 etaje+parter, fiind situat la 150 de metri de plaja.  A fost complet renovat in 2011, iar primul an de exploatare a fost anul 2012.
Dotari generale: 108 camere duble, parcare proprie, loc de joaca pentru copii, bar cu terasa la etajul I, sala de conferinte, piscine pentru adulti si copii, sauna si sala de fitness.
Dotari camere:  aer conditionat, LCD, cablu TV (56 programe), internet, mini-bar, bai cu finisaje si instalatii ultramoderne, cu cabina de dus, uscator de par si buton de panica.
Masa: mic dejun, pranz si cina in sistem bufet suedez pentru minim 40 de persoane. Sub 40 de persoane – mic dejun continental si pranz/cina in sistem fisa cont.
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti):
- copii 0-2 ani au gratuitate la cazare si masa;
- copii 2 – 12 ani au gratuite la cazare fara pat, dar achita 50% din valoarea meselor;
- copii 12 – 18 ani achita 50% din valoarea unui loc de cazare cu pat suplimentar si mesele integral;
- in cazul celui de-al doilea copil cazat in camera, acesta va achita 50% din valoarea unui loc de cazare;

In camere se pot caza maxim doi adulti cu doi copii. Facilitati incluse in tarif: internet wireless, parcare cu acces card, acces piscina, sezlong si umbreluta la piscine gratuit, piscina relaxare adulti, piscina pentru copii, acces sala fitness, sauna, masaj si zona de relaxare, servicii de secretariat, primire si expediere corespondenta, informatii turistice, loc de joaca pentru copii “Land Prichindel” si gradinita copii.

Tag: Litoral 2017 Venus, litoral Venus 2017 all inclusive, oferte litoral Venus all inclusive, early booking Hotel Melodia, oferta early booking Venus 2017, Hotel Melodia Venus

Acesta oferta a fost actualizata de date la 09.06.2017.

Blue Air

Oferte speciale

eXTReMe Tracker