Blog
Parteneri Lucom Travel

HOTEL PARADISO 3* - Litoral Romania 2018

Pret incepand de la
571 lei/pers/6 nopti

Detalii oferta:

LITORAL ROMANIA 2018 -MANGALIA

HOTEL PARADISO 3*


Descriere Hotel Paradiso 3*

Adresa: Str. Matei Basarab, nr. 3, Mangalia, jud. Constanta
Situare: pe faleza orasului Mangalia, la 25 de metri de plaja si datorita asezarii perpendiculare pe linia tarmului, toate cele 273 de camere au vedere la mare.
Dotari generale: 206 camere duble, 55 camere single si 12 apartamente. Hotelul mai dispune de sala fitness, sauna si club pentru petrecea timpului liber si o piscina exterioara (inclusiv sezlonguri-in limita locurilor disponibile) si bazin cu apa sulfuroasa,  internet wirless la mezaninul hotelului.  In cadrul hotelului functioneaza un Cabinet de Geriatrie –Ana Aslan, Reflexologie, si masaj, Salon de cosmetica si manichiura si Magazin de suveniruri.
Dotari camere: renovate in anul 2006 si dispun de : mobilier nou, bai cu dus, tvtelevizor, cablu tv, telefon, bar-racitor si instalatie de aer conditionat.
Servicii masa: va pune la dispozitie la parter un bar cu 40 de locuri si un restaurant, cu terasa, cu o capacitate de 500 de locuri;  masa–fisa cont.
Tratament: tratamentul se poate efectua in cadrul hotelului Paradiso si ofera urmataoare proceduri de tratamente: hidrotermoterapie, hidrokinetoterapie, masaj cu namol, electroterapie, fototerapie, pneumoterapie, tratamente ginecologice si btratamente complementare (acupunctura, infiltratii cura gerovital).
Facilitati copii :
- 2 - 7 ani gratuit cazare fara pat suplim si achita 50% din micul dejun
- 7 - 13 ani achita 50% din cazare cu  pat suplimentar si  micul dejun integral
- 13 - 18 ani achita 30% din tariful camerei duble cu mic dejun si are pat suplimentar

Alte facilitati: Taxa hoteliera este inclusa in pretul de cazare

Tag: Litoral 2018 Mangalia, litoral Mangalia 2018 all inclusive, oferte litoral Mangalia all inclusive, early booking Hotel Paradiso, oferta early booking Mangalia 2018, Hotel Paradiso Mangalia

Acesta oferta a fost actualizata de date la 23.04.2018.

Blue Air

Oferte speciale

eXTReMe Tracker