Blog
Parteneri Lucom Travel

Oferta Pensiunea Maria 2* - Baile Olanesti

Pret incepand de la
330 RON

Detalii oferta:

Baile Olanesti reprezinta o statiune balneara de interes general, cu activitate permanenta. Existenta mai multor tipuri de substante minerale terapeutice de natura hidrominerala sunt puse in evidenta prin 30 de izvoare naturale si 6 sonde. Acestea sunt grupate in trei tipuri principale de ape minerale, aflate in diferite stadii de mineralizare a sufului, utilizate in tratamentul afectiunilor renale si a cailor urinare, hepatobiliare, ale tubului digestiv si ale unor afectiuni metabolice, de nutritie si in tratamente asociate in diverse afectiuni reumatismale si ale sistemului nervos periferic. Pe plan international sunt comparabile cu apele de la Vichy, Ems, Bourboule. Ceea ce individualizeaza produsul turistic al statiunii este unicitatea pe plan national a unor tratamente pentru desensibilizarea organismului la bolnavii alergici prin injectii cu apa minerala sulfuroasa izotona.

Adresa Pensiunea Maria: Baile Olanesti, Str. Forestierilor, Nr.12.

Localizare: Pensiunea MARIA este situata la intrarea in statiune pe varianta ce duce la Popasul Turistic "Comanca".

Dotari generale: 11 camere dintre care 7 garsoniere, bucatarie si o terasa cu gratar.

Dotari camere: Toare camerele sunt dotate cu televizor.

Servicii de masa: masa se serveste sub forma de meniu fix sau bonuri valorice la Hotel Stogu 3* sau Pensiunea  Izvoare 3*Baile Olanesti.

Facilitati copii: copii cu varsta intre 0-13.99 ani achita 50% din pachetul de adult (pat suplimentar in camera cu parintii). 

Pachetul include: 6 nopti cazare cu mic dejun sau demipensiune (fisa cont 195 lei/persoana/sejur), 5 zile de tratament a cate 2 proceduri/zi/persoana + 1 consultatie medicala la sosire, pe baza recomandarii medicale.

Cura de ape este optionala si se achita separat la receptie.

Turisti cazati la Pensiunea Maria 2* vor face tratament la Hotel Stogu 3*Baile Olanesti.

Turistii sosisti la tratament trebuie sa se prezinte la medicul din hotel cu dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca, cupon de pensie sau certificatul de nastere in cazul copiilor) si bilet de trimitere pentru serviciile clinice/ bilet de internare utilizat in sistemul asigurarilor sociale de sanatate.In caz contrar vor achita la receptie diferenta valorii serviciilor medicale.

Nu sunt incluse taxa hoteliere de 7 lei/persoana/sejur care se achita la receptia hotelului.

 

Pensiunea Maria 2*O SAPTAMANA DE REFACERE

Pret in lei/pers   6 cazari           

Perioada         01.07.2012-30.09.2012

Loc in DBL + MD + Tratament            330,00

Loc in DBL + DP + Tratament             470,00

 

Tag-uri:

bilete de avion,bilete ieftine,low cost, blueair, zbor ieftin, sejur, hotel, cazare, destinatii, all inclusive, vacanta, oferta, early booking, sejur, hotel, cazare, reduceri, excursie, romania, balneare, statiune, balneo, balneoclimateric, voiaj, odihna, pensiune, termale, afectiuni, reumatism, oferte tratament Baile Olanesti, tretamente recuperare, statiune balneara, statiuni balneare romania, cazare Baile Olaneti, Hoteluri Baile Olanesti

 

Acesta oferta a fost actualizata de date la 12.06.2012.

Blue Air

Oferte speciale

eXTReMe Tracker