Oferta 2018 Hotel Craiasca 2*

Pret incepand de la
90 lei/pers/noapte

Detalii oferta:

STATIUNI BALNEARE 2018

OCNA SUGATAG, JUD MARAMURES

HOTEL CRAIASA 2*

 


 Tariful include:

-
cazare cu tipul de masa specificat,
- acces gratuit la strandul exterior si bazinele interioare, in perioada de functionare a acestora
- pentru a beneficia de tratament conform ofertei, turistul trebuie sa prezinte biletul de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist si cardul de sanatate. In tariful pentru tratament sunt incluse 2 consultatii medicale (una la venire si una la plecare) si 4 proceduri/ persoana/zi.
*Tarifele nu sunt valabile  de sarbatorilre legale si zilele libere comerciale.

Descriere Hotel Craiasca 2*

Localizare:Hotelul Craiasca este situat in statiunea Ocna Sugatag. Statiunea Ocna Sugatag este situata la 10 km. de Vadu Izei, pe dealul care desparte Valea Marei de Valea Cosaului.
Dotari generale: 59 camere cu doua paturi si 3 apartamente, restaurantul ** CLASIC ** cu o capacitate de 307 locuri, gradina de vara; bar de zi, baza de tratament cu o suprafata de 800 mp si o capacitate de 500 proceduri/zi, strand cu apa minerala (3 bazine), terenuri de sport: fotbal, handbal si tenis de camp (toate cu bitum), sauna cu o capacitate de 12 persoane.
Dotari camere: TV si minibar .
Facilitati copii (cazati in camera cu 2adulti): Copiii cu varste intre 0- 5 ani sunt cazati gratuit impreuna cu parintii.
Proceduri balneare: balneatie cu ape minerale, hidroterapie, kinetoterapie, masoterapie, terapie respiratorie, electroterapie.
 

Tag: Statiuni balneare 2018 Ocna Sugatag , oferte Ocna Sugatag 2018, Hotel Craiasca, oferta Hotel Craiasca 2018, Hotel Craiasca Ocana Sugatag 2018

Acesta oferta a fost actualizata de date la 31.01.2018.

Blue Air

Oferte speciale

eXTReMe Tracker