Oferta 2018 Hotel Carol 3*

Pret incepand de la
140 lei/pers/noapte

Detalii oferta:

STATIUNI BALNEARE 2018 

VATRA DORNEI,SUCEAVA

HOTEL CAROL 3*

 

- Servicii de tratament: 33 lei/2 proceduri pe zi/persoana
- Pentru tratamentul balnear, turistii trebuie sa prezinte biletul de trimitere de la medicul de familie, adeverinta de salariat sau cuponul de pensie, in zilele de sambata si duminica nu se efectueaza tratament balnear.
- La receptia hotelului, turistii vor achita taxa hoteliera: 1.5 lei/adult/zi, 0.5 lei/copii cu varsta peste 6 ani, pensionari/zi.
- Pentru turistii insotiti de animale de companie, numai cu carnet de sanatate, se percepe o taxa de 10% din valoarea unui loc de cazare pe zi.
* Tarifele nu sunt valabile  de sarbatorilre legale si zilele libere comerciale

Descriere Hotel Carol 3*
Localizare:  in vecinatatea Cazinoului Dornean, foarte aproape de gara Vatra Dornei si la aproximativ 50 m de baza de tratament a complexului Calimani-Bradul.Hotelul Carol 3*este situat în statiunea balneo-climaterica Vatra Dornei, la altitudinea de 802 metri, în depresiunea Dornelor între Pasul Mestecanis si Pasul Tihuta. Întreg complexul ofera o ambianta placuta, calda, odihnitoare datorita arhitecturii, culorilor si mobilierului modern si confortabil.
Dotari generale: 3 camere duble, 10 garsoniere, 3 apartamente cu un dormitor, 1 apartament cu doua dormitoare, restaurant cu o capacitate de 100 locuri, terasa, tratament balnear în apropierea hotelului (50m distanta).
Dotari camere:  TV cu cablu, telefon international, acces la internet, aparat pentru purificarea aerului, frigider cu minibar.
Servicii masa: mic dejun bufet suedez, mesele principale in sistem " a la carte".

Facilitati copii:
Copiii pana la 6 ani cazati in camera cu parintii, beneficiaza de gratuitate la cazare,fara pat suplimentar.Copiii intre 6-12 ani cazati cu parintii, beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar, cu plata mic dejun.Pentru pat suplimentar, in functia posibilitatilor se percepe 50% din locul de cazare.Copiii peste 12 ani si a treia persoana achita 50% din valoarea unui loc de cazare si se asigura un  pat suplimentar.
Obiective turistice: manastirile din Bucovina ( Moldovita, Sucevita, Putna, Suceava - Cetatea de Scaun, Humor, Voronet ), Maramures, manastirile din judetul Neamt, castelul Dracula, în Pasul Tihuta, schitul Rarau.

Tag: Statiuni balneare 2018 Vatra Dornei , oferte Vatra Dornei 2018, Hotel Carol Vatra Dornei, oferta Hotel Carol Vatra Dornei 2018,Hotel Carol Vatra Dornei 2018

Acesta oferta a fost actualizata de date la 30.01.2018.

Blue Air

Oferte speciale

eXTReMe Tracker