Oferta 2018 Hotel Balvanyos 4*

Pret incepand de la
36 euro/pers/noapte

Detalii oferta:

STATIUNI BALNEARE 2018

BALVANYOS, HARGHITA

HOTEL BALVANYOS 4*

 

Tariful include:
- Acces gratuit in Grand Santera Spa

Descriere Hotel Balvanyos 4*
Amplasament geografic: Statiunea balneoclimaterica permanenta Balvanyos, este situata pe versantul sudic al muntilor Bodoc in curbura carpatilor la o altitudine de 840m-950m. Datorita calitatilor terapeutice ale numeroaselor izvoare minerale si emanetilor post vulcanice prezentate sub forma de mofete, statiunea ofera oaspetilor conditiile unei vacante si peisajul atragator al muntilor din imprejurimi si excelente posibilitati pt. tratamente.
Datorita rocilor vulcanice si sedimentare din sol, emanatiile de bioxid de carbon si de hidrogen sulfurat au favorizat aparitia a mai multor izvoare de apa minerala. Multumitã compozitei lor chimice sunt remarcabile în cure de baut, în tratamentele afectiunilor stomacale si intestinale; folosite în baile uscate cu gaz, adica in mofete, se dovedesc a fi factori curativi naturali pentru cei suferinzi de afectiuni de cord si ale sistemului vascular. Aici, atat apa, cat si gazul au radioactivitate naturala relativ mare. Linistea, aerul ozonat si bogat în ionuri negative transforma statiunea într-un El Dorado al bolnavilor psihici.
Baile Balvanyos de azi s-a format din contopirea a trei colonii de bai care au functionat odinioara. Cea mai veche este cea care se situeaza în pasul Balvanyos: Pucioasa din Turia (cuvantul "pucios" se refera la mirosul urat al hidrogenului sulfurat), deoarece in pestera Pucioasa din Turia s-au acumulat gaze terapeutice, pe peretele sau se gasesc picaturi de "vitriol" care au fost si sunt si azi folosite de oameni pentru tamaduirea si vindecarea proprie.

Obiective turistice:
- TINOVUL MOHOS LA 1056 metri, de langa Lacul Sf Ana, declarat rezervatie naturala ce adaposteste specii rare de plante
- Cimitirul Pasarilor, este o prapastie cu emanatie puternica de hidrogen sulfurat
- Ruinele Cetatii BALVANYOS (sec XIII)
- Lacul Sfânta Ana la 10 km de statiune, la  de origine vulcanice unic în Europa Centrala si de Est

Descriere  Hotel Alice 3*

Localizare:situat in apropierea Lacul Sfanta Ana, in Statiunea balneoclimaterica Balvanyos.

Dotari camere: Tv prin cablu, minibar, telefon, seif, acces internet gratuit.
Dotari generale: dispune de 112 camere ( 6 camere single, 50 camere twin (cu pat dublu), 45 camere Queen (cu pat matrimonial), 10 camere Junior Suite si 1 apartament prezidential), de restaurant (un restaurant si terasa de vara cu 220 locuri si un restaurant rustic), centru de conferinta (de 3 sali de conferinta – una de 50 locuri si Conference Hall cu o capacitate maxima de 300 persoane, toate dotate cu echipamente performante), lobby bar (50 locuri), parc de aventura (este alcatuit dintr-o serie de elemente suspendate pe copaci sau piloane (scari, poduri, tuneluri construite din lemn si corzi) care se pot parcurge în conditii de maxima siguranta folosind echipamentul de alpinism realizat special pentru aceasta forma de activitate), de un Centru de închirieri biciclete, de Sauna tip Finlandez, mofeta umeda in curtea hotelului, de masa de billiard si tenis de masa.
Servicii masa: mic dejun
Activitati organizate: Balvanyos Adventure Park- parcul de aventura este alcatuit dintr-o serie de elemente suspendate pe copaci sau piloane (scari, poduri, tuneluri construite din lemn si corzi) care se pot parcurge în conditii de maxima siguranta folosind echipamentul de alpinism realizat special pentru aceasta forma de activitate.
Parcul ofera distractie si o experienta de neuitat în aer liber pentru familii, grupuri de prieteni, copii sau colegi. De asemenea, este o locatie excelenta pentru organizarea evenimentelor de team-building.

Tag: Statiuni balneare 2018 Balvanyos , oferte Balvanyos 2018, Hotel Balvanyos , oferta Hotel Balvanyos 2018, Hotel Balvanyos din Balvanyos 2018

Acesta oferta a fost actualizata de date la 30.01.2018.

Blue Air

Oferte speciale

eXTReMe Tracker