Oferta 2017 Hotel Diana 3*

Pret incepand de la
95 lei/pers/noapte

Detalii oferta:

STATIUNI BALNEARE 2018

BAILE HERCULANE, CARAS-SEVERIN

HOTEL DIANA 3*

 

Tariful include:
- cazare  cu mic dejun in sistem bufet suedez
- acces gratuit la piscina interioara, sauna finlandeza, jacuzzi
Tariful nu include: taxa de statiune
Tarifele nu sunt valabile  de sarbatorilre legale si zilele libere comerciale.

Descriere  Casa Diana 3*

Localizare: Hotel Diana 3* din Baile Herculane este situat la 250 m de centrul statiunii Baile Herculane. La intrarea in statiunea Baile Herculane, pe partea dreapta veti observa cele 3 hoteluri in ordine: Hotel Minerva, Hotel Afrodita, Hotel Diana, urcati in dreapta pe langa Hotel Dacia catre Hotel Diana.
Dotari generale: dispune de 220 de camere (camere duble, camere single, matrimoniale, apartamente) recent reconditionate, Modernul  Centru  Spa & Wellness este dotat la nivel european, centru unde va functiona o piscina, o sala de fitness, sali de masaj si terapie, 2 saloane de restaurant: Restaurant Clasic de 300 locuri si Restaurant Rustic de 250 locuri, bar, parcare privata gratuita si Wi-Fi gratuit.
Dotari camere: Camerele decorate cu bun gust au un farmec elegant dotate cu minibar, telefon, uscator de par, LCD TV, TV prin cablu si baie moderna echipata cu uscator de par,produse cosmetice, cabina dus, toate acestea fiind garantia unei experiente placute de cazare.Jumatate dintre camerele de cazare sunt modernizate complet, cealalta jumatate este  modernizata partial.
Centru Spa si tratamente balneare: La Hotelul Diana din Baile Herculane, statiune amenajata si exploatata pentru prima data in urma cu 2000 de ani, beneficiati pe langa apele sulfuroase de o calitate deosebita si de posibilitatea efectuarii de cure cu bai termale.
Spa & Wellness: Modernul Centru Spa & Wellness este dotat la standarde europeane, reunind o sala de fitness, o piscina acoperita, sali de masaj si terapie.Bucurati-va de multitudinea de beneficii fizice si mentale pe care le ofera timpul petrecut la Centrul Spa & Wellness din cadrul Hotelului Diana.

Facilitati copii:
- 0-12 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar.Pat suplimentar 28 lei /noapte.

Tag: Statiuni balneare 2018 Baile Herculane , oferte Baile Herculane 2018, Hotel Diana, oferta Hotel Diana 2018, Hotel Diana Baile Herculane 2018

Acesta oferta a fost actualizata de date la 30.01.2018.

Blue Air

Oferte speciale

eXTReMe Tracker