Oferta 2016 Hotel Oltenia 2*

Pret incepand de la
90 Ron/pers/noapte

Detalii oferta:

STATIUNI BALNEARE 2018

BAILE GOVORA

Hotel Oltenia 2*

 

  

Descriere Hotel Oltenia 2*

Dotari generale: 312 locuri de cazare in camere duble, single si garsoniere, restaurant, gradina de vara, bar de zi, bar de noapte, snack bar, piscina în aer liber, bazã de tratament, salã de conferinte (capacitate de 100 locuri), lift, cabinet medical, salã fitness, sauna, parcare, teren de tenis, magazin, seif.
Dotari camere: camerele duble, single si garsonierele dispun de baie cu dus, televizor, telefon, radio, minibar (contra cost).
Servicii masa: se acordã în restaurantul propriu In sistem meniu fisa cont de minim 40 lei/zi/persoana.
Tratament:  Se trateaza afectiunile cailor respiratorii, otorinolaringologice, reumatismale si afectiunile asociate.Se folosesc apele minerale iodurate, sulfuroase si cele sulfuroase slab bicarbonatate, precum si namolul sapropelic de la Ocnele Mari.In tarifele de tratament sunt incluse si doua consultatii medicale (una la venire si una la plecare).
Proceduri balneare: balneatie cu ape minerale, hidroterapie, kinetoterapie, masoterapie, terapie respiratorie, electriterapie, buvete.
Facilitati copii (cazati in camera cu 2 adulti): 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0-4,99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare (la micul dejun mananca din portia parintilor); 1 copil cu varsta cuprinsa intre 5-11,99 ani va achita taxa 10 lei/zi/persoana fara pat suplimentar si 50% din micul dejun sau 46 lei/zi/persoana cu pat suplimentar (la tarifele de copii se adauga comisionul agentiei); peste 12 ani este considerat adult (se poate caza doar in garsoniera).
Turistii sosisti la tratament trebuie sa se prezinte la medicul din hotel cu dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie), card de sanatate activat si bilet de trimitere pentru serviciile clinice/ bilet de internare utilizat in sistemul asigurarilor sociale de sanatate.In caz contrar vor achita la receptie diferenta valorii serviciilor medicale.
Centrul SPA (sauna umeda si uscata, piscina, bazin iod, sala fitness, jacuzzi) functioneaza in perioada 01.07.2016-31.08.2016 iar accesul este contra cost.
In perioada 01.07-31.08.2016 nu se accepta decat minim cazare cu mic dejun si fisa cont.

 

Tag: Statiuni balneare 2018 Baile Govora , oferte Baile Govora 2018, Hotel Complex Hotelier Oltenia, oferta Hotel Oltenia 2018, Hotel Oltenia Baile Govora 2018

 

Acesta oferta a fost actualizata de date la 30.01.2018.

Blue Air

Oferte speciale

eXTReMe Tracker