Litoral Turcia 2017 Hotel Elegance 5*

Pret incepand de la
543 euro/pers/sejur

Detalii oferta:

LITORAL TURCIA 2017 - MARMARIS

Hotel Elegance 5*

Reduceri EARLY BOOKING
20% reducere pentru rezervari  pana la 28.02.2017.
Reducerea aplicata la tarifele din tabel


 

SERVICII INCLUSE:
• transport cu avionul (zbor direct) Bucuresti - Bodrum si retur, compania TAROM
• 1 bagaj de cala/ persoana in limita a 23 kg, o singura piesa
• 7 nopti cazare cu tipul de masa specificat in oferta
• transfer grup aeroport – hotel – aeroport
• asistenta turistica
                       
NU SUNT INCLUSE:
• taxele de aeroport 95 EURO/ persoana (obligatorii) –  taxele de aeroport sunt informative si pot suferi modificari daca acestea sunt impuse de compania aeriana
• asigurarea medicala
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu semnarea contractului.
• excursiile optionale, intrari la obiectivele turistice si orice alte cheltuieli care nu sunt mentionate ca fiind incluse 


ORAR DE ZBOR(informativ)
Bucuresti 08:55 - BODRUM   10:35
BODRUM  11:20 - Bucuresti  13:00
Agentia nu este raspunzatoare pentru modificarile orarului de zbor sau pentru intarzieri.

                                                                                                                                                 

CONDITII DE CALATORIE IN PERIOADA EARLY BOOKING
30% in termen de 48 de ore de la primirea confirmarii
40% pana in momentul expirarii perioadei de Early Booking (la care a fost facuta rezervarea)
30% cu 14 zile inainte de plecare

CONDITII DE CALATORIE:

-Cetatenii romani care calatoresc in Turcia in scop turistic sunt exceptati de la obligativitatea detinerii unei vize de intrare pe teritoriul acestui stat pentru o sedere care nu depaseste 90 de zile in decurs de 6 luni. Aceasta se calculeaza, retroactiv, de la data iesirii din Turcia, iar nu de la data primei intrari.
-Documentele de calatorie trebuie sa fie valabile minim 60 zile peste perioada maxima de sedere sau peste valabilitatea vizei de intrare(daca este necesara viza).
-Astfel cetatenii romani pot intra pe teritoriul Turciei doar in baza pasaportului national valabil minim 150 de zile de la data intrarii in Turcia:90 zile9perioada maxima de sedere)+ 60 de zile

Descriere Elegance Hotel 5*

Localizare: situat pe plaja, la 3 km de centru orasului Marmaris si 5 km de lcmeler.
Cazare: format din 3 cladiri si un total de 193 camere, din care: 152 camere standard, 16 camere corner (pe colt), 11 camere family, 7 junior suite, 4 king suite, 1 royal suite si 2 camere pt persoane cu disabilitati.
Camerele Standard Room Land View sau Sea Side: au aproximativ 21m2 si au o capacitate maxima de cazare de 2 adulti si 1 copil si sunt dotate cu aer conditionat centralizat, paturi twin, telefon, baie, uscator de par, canapea, seif, minibar (cu plata, cu exceptia a 2 sticle de apa zilnic), TV satelit si balcon.
Corner sea view: au aproximativ 25 m2 si au o capacitate maxima de cazare de 2 adulti si 1 copil si sunt dotate cu balcon cu vedere spre mare, pat matrimonial, baie, dressing, colt de relaxare, aer conditionat centralizat, telefon, uscator de par, seif, minibar (cu plata, cu exceptia a 2 sticle de apa zilnic)), TV satelit, aranjament pentru ceai si cafea.
Camerele Family: au aproximativ 30 m2 si o capacitate maxima de cazare de 3 adulti si 2 copii. Camerele au balcon, Paturi twin si un pat sgl, canapea, aer conditionat, baie, uscator de par, TV satelit, telefon, minibar (cu plata, cu exceptia a 2 sticle de apa zilnic), seif.
Camerele Junior Suite: au aproximativ 40 m2 si o capacitate maxima de cazare de 4 adulti. Camerele sunt dotate cu balcon, king size bed, baie, uscator de par, dressing, colt de relaxare, aer conditionat centralizat, TV satelit, telefon, minbar (cu plata, cu exceptia a 2 sticle de apa zilnic), seif.
Camerele King suites: au 50 m2 si o capacitate maxima de cazare de 4 adulti. Camerele dispun de 2 balcoane, king size bed, 2 bai, dressing, zona de relaxare, aer conditionat centralizat, TV satelit, telefon, minibar (cu plata, cu exceptia a 2 sticle de apa zilnic), seif, uscator de par.
Royal suite are 130 m2 si o capacitate maxima de cazare de 6 adulti. Apartamentul are terasa, 2 dormitoare cu paturi king size, living, bar, masa pentru 6 persoane, 3 bai, dressing, aer conditioant centralizat (3 aparate) si 2 aparate pentru aer conditionat separat, 3 TV plasma - satelit, telefon, minibar (cu plata, cu exceptia a 2 sticle de apa zilnic), seif, uscator de par.
Camerele pentru persoane cu dizabilitati au 21 m2 si o capacitate maxima de cazare de 2 adulti si 1 copil. Camerele sunt dotate cu paturi twin, baie speciala, canapea, aer conditionat centralizat, TV satelit, telefon, minibar (cu plata, cu exceptia a 2 sticle de apa zilnic), seif, uscator de par.
Check in - ul se face la ora 14. 00, iar check - out - ul se face la ora 12. 00.
Facilitati fara plata: baie turceasca, baie de aburi, sauna, jakuzzi, miniclub pentru copii intre 4 si 12 ani, loc de joaca pentru copii, centru fitness.
Facilitati cu plata: masaj, baby sitter, coafor, doctor, rent a car, magazine, internet, jocuri pe calculator.
Servicii: All Inclusive
Plaja si piscine: hotelul are 2 piscine exterioare si o piscinapentru copii. Sezlongurile, prosoapele, umbrelele si saltelele sunt fara plata. Plaja este de nisip; hotelul dispune si de ponton.
Sporturi fara plata: tenis de masa, dart, water polo, biliard, masa de fotbal;
Sporturi cu plata: ski pe apa, wakeboard, banana, ringo, jet ski, speed boat, parasailing, scoala de scufundari, rafting, mountain bike.
Activitati si divertisment:animatie pentru adulti si copii

Tag: Litoral Turcia 2017 Elegance Hotel, litoral Elegance Hotel 2017, litoral 2017 all inclusive, oferte litoral Marmaris all inclusive 2017, early booking Elegance Hotel 2017, litoral Marmaris 2017

Acesta oferta a fost actualizata de date la 23.12.2016.

Blue Air

Oferte speciale

eXTReMe Tracker