Litoral Turcia 2018 LYKIA WORLD & LINKS GOLF 5*

Pret incepand de la
526 euro/persoana/sejur

Detalii oferta:

LITORAL TURCIA 2018 - BELEK

LYKIA WORLD & LINKS GOLF 5*

Reduceri EARLY BOOKING
  30% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 31.12.2017.
Reducerea aplicata la tarifele din tabel.


 

Pentru alte tipuri de camera si numar de persoane va rugam contactati-ne!

SERVICII INCLUSE:

Zbor plecare: BUR401 - AIR BUCHAREST | OTP - 07:00 | AYT - 08:45 | Locuri avion: +10
Zbor retur: BUR402 - AIR BUCHAREST | AYT - 20:30 | OTP - 22:15 | Locuri avion: +10
"Nota: orarul de zbor poate suferi modificari.
Agentia nu este raspunzatoare pentru modificarile orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare. Datorita faptului ca zborul este de tip charter, acesta nu se supune regulilor impuse curselor de linie "
- catering pe durata zborului
- cazare si masa conform ofertei
- transfer aeroport – hotel – aeroport
- asistenta turistica
- taxele de aeroport securitate: INCLUSE IN TARIF

NU SUNT INCLUSE:
- asigurarea medicala
- programe optionale 
- alte servicii in afara celor mentionate ca fiind incluse.

CONDITII DE PLATA IN PERIOADA EARLY BOOKING
• 30% in termen de 48 de ore de la primirea confirmarii
• 40% pana in momentul expirarii perioadei de Early Booking (la care a fost facuta rezervarea)
• 30% cu 14 zile inainte de plecare

CONDITII DE CALATORIE
-Documentele de calatorie trebuie sa fie valabile minim 60 zile peste perioada maxima de sedere sau peste valabilitatea vizei de intrare (daca este necesara viza).
-Astfel, cetatenii romani pot intra pe teritoriul Turciei doar in baza pasaportului national valabil minim 150 de zile de la data intrarii in Turcia: 90zile (perioada maxima de sedere) + 60 zile.
- copiii care nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport individual sau trebuie trecuti pe pasaportul parintilor

Descriere  Hotel Lykia World&Links Golf 5*


Cazare
Hotelul a fost deschis in 2008 , are o suprafata totala  de 1.000.000sqm si o plaja ce se intinde pe 2,5 km. Hotelul dispune de o cladire cu 4 nivele si 16 cladiri Golf Villa compuse din 2 nivele.
Standard Land View:(maxim 2+2)au 35-44 m2,vedere la gradina si sunt dotate cu baie,halat,papuci,uscator de par,aer conditionat,TV satelit,telefon,mini-bar,seif,pardoseala poate fi parchet sau marmura,balcon.
Standard Room Sea Side:( maxim 2+2)au 35-40 m2,vedere partiala la mare si sunt dotate cu baie,halat,papuci,uscator de par,aer conditionat,TV satelit,telefon,mini-bar,seif,pardoseala poate fi parchet sau marmura,balcon.
Standard Room Sea View:( maxim 2+2)au 35-40 m2,vedere la mare si sunt dotate cu baie,halat,papuci,uscator de par,aer conditionat,TV satelit,telefon,mini-bar,seif,pardoseala poate fi parchet sau marmura,balcon.
Pool Acces Room:( maxim 2+2)au 35-44 m2,au iesire directa la piscina si sunt dotate cu baie,halat,papuci,uscator de par,aer conditionat,TV satelit,telefon,mini-bar,seif,pardoseala poate fi parchet sau marmura,balcon.
Pool Acces With Pier Room:( maxim 2+2) au 35-44 m2, iesire directa la piscina si dispun de ponton, dotate cu baie,halat,papuci,uscator de par,aer conditionat,TV satelit,telefon,mini-bar,seif,pardoseala poate fi parchet sau marmura,balcon.
Family Room Land View:(maxim 5+1) au 77-93 m2,vedere la gradina, doua dormitoare cu usa,doua bai,una cu cada si una cu dus, halat,papuci,uscator de par,aer conditionat,TV satelit,telefon,mini-bar,seif,pardoseala poate fi parchet sau marmura,balcon sau terasa.
Family Room Sea Wiew:(maxim 5+1) au 88 m2,vedere la mare, doua dormitoare cu usa,doua bai,una cu cada si una cu dus, halat,papuci,uscator de par,aer conditionat,TV satelit,telefon,mini-bar,seif,pardoseala poate fi parchet sau marmura, balcon sau terasa.
Family Room Acces With Pier:(maxim 5+1) au 77-87 m2,vedere la piscina si dispun de ponton, doua dormitoare cu usa,doua bai,una cu cada si una cu dus, halat,papuci,uscator de par,aer conditionat,TV satelit,telefon,mini-bar,seif,pardoseala poate fi parchet sau marmura,balcon sau terasa.
Hamam Suite:(maxim 5)au 77-93 m2, doua camere,living la primul nivel,baie turceasca,toaleta iar la al doilea nivel dormitor cu usa si terasa.Sunt dotate cu halat,papuci,uscator de par,aer conditionat,TV satelit,telefon,mini-bar,seif,pardoseala poate fi parchet sau marmura.
Junior Suite:(maxim 4)au 66 m2,doua camere,dormitor cu pat matrimonial,living,terasa, baie,halat,papuci,uscator de par,aer conditionat,TV satelit,telefon,mini-bar,seif,pardoseala poate fi parchet sau marmura.
Premier Suite:(maxim 5)au 150 m2, vedere la mare,la primul nivel au living si terasa iar la nivelul doi 3 dormitoare cu usa,3 bai ( una cu cada si doua cu dus)si dispun de halat,papuci,uscator de par,aer conditionat,TV satelit,telefon,mini-bar,seif,pardoseala poate fi parchet sau marmura.
Prestige Suite:(maxim 5)au 150 m2, vedere la mare,la primul nivel au living si terasa iar la nivelul doi 3 dormitoare cu usa,3 bai ( una cu cada si doua cu dus)si dispun de halat,papuci,uscator de par,aer conditionat,TV satelit,telefon,mini-bar,seif,pardoseala poate fi parchet sau marmura.
King Suite:(maxim 6)au 190-200 m2, vedere la mare,3 camere,living,mini-bucatarie,2 dormitoare cu usa,2 bai (una cu Jacuzzi si alta cu dus),piscina exterioara, halat,papuci,uscator de par,aer conditionat,TV satelit,telefon,mini-bar,seif,pardoseala poate fi parchet sau marmura.
Aspendos Villa:(maxim 5)au 190-200 m2 si doua nivele.La primul nivel au living,mini-bucatarie,dormitor cu pat twin si dus,piscina interioara si exterioara,terasa.La al doilea nivel au doua dormitoare cu usa,doua bai,sauna.Sunt dotate cu , halat,papuci,uscator de par,aer conditionat,TV satelit,telefon,mini-bar,seif,pardoseala poate fi parchet sau marmura.

Facilitati
Hotelul Lykia World&Links Golf Antalya are receptie deschisa 24 de ore,seif,restaurant principal si 7 restaurante a la carte,5 baruri,3 piscine exterioare, piscina interioara, 5 tobogane, cabinet medical, SPA, lant de magazine, spalatorie, curatatorie, 8 sali de conferinta, 4 piscine pentru copii, club pentru copii, bar pe plaja, sauna, sala fitness, teren de tenis, tenis de masa, internet-café, program de animatie, discoteca, masaj, bowling, golf, jocuri electronice, biliard.

Plaja si piscine
Hotelul are plaja privata cu nisip/pietris si ponton,3 piscine exterioare,piscina interioara, Aqua Park, 5 tobogane si 4 piscine pentru copii.Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite atat la piscine cat si la plaja.

Sporturi si divertisment
Fara plata:plaja si piscina, baie turceasca, sauna, baie cu abur, sala fitness, aerobic, aqua-aerobic, volei pe plaja, baschet, mini-fotbal, tenis de masa,darts, tir cu arcul, internet-café, program de animatie, discoteca.
Cu plata: sporturi acvatice, masaj, bowling, golf( teren verde cca550 mp, driving range 400m lungime, 18 gauri), jocuri electronice, biliard, nocturna teren de tenis, baldachin pe plaja, lectii de tenis si echipament.
 

                   

Tag: Litoral Turcia 2018  Hotel Lykia World&Links Golf, litoral  Hotel Lykia World&Links Golf 2018, oferte litoral Belek all inclusive 2018, early booking RHotel Lykia World&Links Golf 2018, litoral Belek 2018

 

Acesta oferta a fost actualizata de date la 12.12.2017.

Blue Air

Oferte speciale

eXTReMe Tracker