Oferta 2018 Hotel Montana 2*

Pret incepand de la
75 Ron/pers/noapte

Detalii oferta:

STATIUNI BALNEARE 2018

COVASNA, COVASNA

HOTEL MONTANA 2*

 

 Tariful include:
- Cazare cu mic dejun sau pensiune completa in sistem bufet suedez
Tarifele nu sunt valabile  de sarbatorilre legale shttp://www.lucomtravel.ro/lucom_admin/categories.php?cPath=1_35&pID=124&action=new_producti zilele libere comerciale.

Descriere  Hotel Montana 2*

Hotelul Montana este pozitionat in partea sud-estica a statiunii, chiar in Valea Zanelor, in apropiere de zona impadurita si linistita a Covasnei, cu o priveliste deosebita asupra intregii statiuni. Turistii sunt feriti astfel de zgomotele traficului intens si vor gasi aici linistea si confortul de care au nevoie.
Dotari si servicii: La dispozitia oaspetilor se afla 496 locuri de cazare repartizate in 248 camere cu 2 paturi, dintre care 180 locuri, dispuse pe 8 etaje, toate dotate cu baie/dus, TV cablu, telefon, minibar la camerele de 3 stele. Restaurantul Montana are o capacitate de 290 de locuri si ofera o varietate de preparate culinare internationale. La dispozitia turistilor se afla si sala de conferinte cu o capacitate de 40 de locuri, o parcare supravegheata, bar de zi, gradina de vara, tenis de masa, inchiriere biciclete, sauna, jacuzzi. Una dintre atractiile hotelului o reprezinta baza de tratament ce poate efectua peste 2000 de proceduri de tratament / zi dintre care: bai calde cu ape minerale carbogazoase si bicarbonate, aplicare gaze terapeutice (mofeta), bai galvanice, electroterapie, gimnastica medicala, masaj, aeroterapie, fizioterapie, dietoterapie. Rezultatele sunt exceptionale in tratarea afectiunilor pe cale naturala. Se ofera tratament pentru: afectiuni cardiovasculare, afectiuni ale tubului digestiv, afectiuni hepato - biliare, afectiuni asociate (afectiuni metabolice si de nutritie, nevroza astenica).
Dotari camere:baie/dus, telefon, televizor

 

Tag: Statiuni balneare 2018 Covasna , oferte Covasna 2018, Hotel Montana, oferta Hotel Montana 2018, Hotel Montana Covasna 2018

Acesta oferta a fost actualizata de date la 31.01.2018.

Blue Air

Oferte speciale

eXTReMe Tracker