Blog
Parteneri Lucom Travel

Oferta Hotel Ferdinand 3* Baile Herculane

Pret incepand de la
111 lei/pers/noapte

Detalii oferta:

STATIUNI BALNEARE 2018

BAILE HERCULANE, CARAS-SEVERIN

HOTEL FERDINAND 3*

 

Pachetul include:
- cazare 9 nopti in camera dubla cu mic dejun si pensiune completa - meniu fix
- servicii tratament: tratament 28 proceduri (4 proceduri/zi: electroterapie + baie de sulf)
- tarife valabile pentru turistii care prezinta medicului din hotel dovada de asigurat in Romania
*Tarifele nu sunt valabile  de sarbatorilre legale si zilele libere comerciale.
**Taxa de statiune - se achita separat  la receptia hotelului

Descriere Hotel Ferdinand 3*

Localizare: in centrul istoric al statiunii Baile Herculane, in imediata apropiere a celebrei statui a lui Hercules.
Dotari generale: restaurant (84 locuri), bar de zi, bar la mansarda si în gradina/ terasa, braserie, gradina de vara-terasa în stil romanesc, baza de tratament, sala de conferinte, sala de fitness, spalatorie proprie, seif la receptie, mini-magazin, parcare auto pazitã (gratuit); servicii de secretariat (fax, fotocopiere) gratuite, piscina, sauna, solariu, jacuzzi.
Dotari camere: apartamente: living, dormitor, baie cu dus, tv, halat de baie, uscator par, ventiloconvector pentru încalzire si climatizare, minibar, telefon cu acces direct la liniile internationale, posibilitate conectare la internet; camere cu pat matrimonial: baie cu dus, tv, halat de baie, uscator par, ventiloconvector pentru încalzire si climatizare, minibar, telefon cu acces direct la liniile internationale, posibilitate conectare la internet; camere cu 2 paturi: baie cu dus, tv, halat de baie, uscator par, ventiloconvector pentru încalzire si climatizare, minibar, telefon cu acces direct la liniile internationale, posibilitate conectare la internet.
Baza de tratament : La Baile Herculane principalul factor terapeutic, alaturi de aerul cu o puternica ionizare negativa, îl reprezinta bogatia izvoarelor sulfuroase, termo-minerale si cloruro-sodice, indicate atât pentru cura externa cât si pentru cea interna, atât în tratamentul afectiunilor reumatismale severe cât si în profilaxia anumitor boli.
Indicatii terapeutice:
•  in cura externa: boli ale aparatului locomotor (afectiuni ale articulatiilor, muschilor, tendoanelor); boli ale sistemului nervos periferic; boli de piele; intoxicatii cu plumb si alte metale grele; boli ale aparatului respirator; afectiuni ginecologice.
•  in cura interna: boli ale tubului digestiv si ale glandelor anexe; boli de nutritie; unele boli ale rinichilor si cailor urinare.
Baza de tratament a hotelului Ferdinand include sectorul fizio-electroterapie si sectorul hidroterapie, cu urmatoarele proceduri terapeutice:
•  electroterapie: ultrasunete, ultrascurte, curenti diadinamici, interferentiali, nemectron, magnetodiaflux;
•  masaje, aerosoli;
•  hidroterapie: kinetoterapie, bai cu sulf, bai termo-saline, bai cu plante, bai galvanice, dus subacval, etc.;
•  acupunctura.
Preturile includ: 9 nopti de cazare cu pensiune completa pe toata durata sejurului (meniu fix, cu servire la farfurie), 7 zile de tratament (1 procedura de electroterapie + 1 baie de sulf).
Consultatia medicala initiala se face in ziua consecutiva sosirii exceptand sambata si duminica.
Tarifele nu includ taxa de statiune in valoare de 1% din totalul tarifului.
Turistii sosisti la tratament trebuie sa se prezinte la medicul din hotel cu dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie), card de sanatate activat si bilet de trimitere pentru serviciile clinice/ bilet de internare utilizat in sistemul asigurarilor sociale de sanatate.

Tag: decada balneara 2018, Statiuni balneare 2018 Baile Herculane , oferte Baile Herculane 2018, Hotel Ferdinand, oferta Hotel Ferdinand 2018, Hotel Ferdinand Baile Herculane 2018, decada balneara Baile Herculane

Acesta oferta a fost actualizata de date la 31.01.2018.

Blue Air

Oferte speciale

eXTReMe Tracker