Blog
Parteneri Lucom Travel

Oferte Acasa » VIZITATI JUDETUL NEAMT


Cazare ROMAN
La iesirea din orasul Roman, facandu-ti drum catre capitala Moldovei, Mariko Inn te asteapta pentru a-ti trage sufletul intr-un ambient intim si pentru a-ti satisface poftele cu bucatele preparate de adevarati maestri ai bucatariei.
Fie ca doresti sa servesti o masa linistita sau sa sarbatoresti un eveniment special, este imposibil sa nu gasesti atmosfera pe care ti-o doresti in cele 3 restaurante ale complexului care au fost gandite pentru a satisface mai multe categorii de clienti prin stilurile high-class, rustic sau steakhouse.
Conceput pe principiul “totul pentru client”, hotelul Mariko Inn te asteapta impreuna cu familia, prietenii, partenerii de afaceri sau chiar doar pe tine in oricare dintre camerele sale  unde ti-am pregatit confortul de acasa si servicii exemplare, prestate de personal calificat.
Capacitatea de cazare a hotelului este de 64 de locuri dispuse in 29 camere duble, 3 camere single si un apartament si va asteapta cu un program de luni pana joi si de vineri pana duminica.  Toate camerele dispun de dotari specifice unui hotel de 3 stele: minibar, TV satelit, aer conditionat, uscator de par, linie de telefon nationala si internationala.
Pentru cina, receptii si mese festive sau pentru un pahar de vin, restaurantele, pub-ul si terasele din cadrul complexului sunt solutia ideala. Sustinute de o echipa de bucatari de inalta clasa si avand asigurat un serviciu impecabil, restaurantele hotelului Mariko INN va ofera momente de deliciu, intr-o atmosfera selecta si intima totodata.
Cazare PIATRA NEAMT
Orasul Piatra Neamt, resedinta judetului Neamt este situat in partea centrala a judetului, pe partea stanga a raului Bistrita, fiind amplasat intr-un bazin intramontan. Este un mic paradis asemeni unei statiuni de vacanta, orasul bucuranduse de toate avantajele unei naturi unice, o clima temperat continentala, cu veri scurte, racoroase si placute, toamne lungi, ierni blande, fara geruri mari si zapada din abundenta. Caile de acces catre Piatra-Neamt sunt DN15 dinspre Bacau si Bicaz, DN15 C dinspre Targu Neamt, trecand prin Humulesti si Baltatesti si DN15 D dinspre Roman, trecand prin Girov.
Veniti in Piatra Neamt si vizitati imprejurimile, o adevarata oaza de liniste, un loc de refugiu si liniste, aici gasiti cazare la hoteluri sau la pensiuni la preturi convenabile:
Hotel Grand Ceahlau Piatra Neamt 3*
Este situate pe Str. Stefan cel Mare, nr 3 in centrul orasului. Hotelul dispune de 42 de camere single, 94 de camere duble si 7 apartamente de nivel VIP
Hotel Belvedere 3*
Se afla amplasat la iesirea din Piatra Neamt spre Bicaz. Hotelul dispune de 21 de camere, matrimoniale, twin, cu pat suplimentar si 3 apartamente, restaurant propriu unde se poate servi masa sau organiza diverse evenimente.
Hotel Central Piatra Neamt 4*
Hotel Central este amplasat la km 0 al orasului, de aici si numele acestuia. Complexul hotelier Central are in cuprinde: Hotel Central, Restaurant Central, Patiserie si Cofetarie, Bar si Biliard, Club Central si sala de conferinte, oferind o gama diversificata de servicii clientilor, la standarde ridicate de calitate. Hotel Central pune la dispozitie 96 de camere duble, 14 camere matrimoniale, 4 apartamente de lux, 23 de garsoniere, la standarde de 3 respectiv 5 stele.
Hotel Bulevard 2*
Adresa : Piatra Neamt, Bd. Republicii nr. 38-40. Hotelul are o capacitate de cazare de 75 locuri in 36 de camere: 13 matrimoniale, 16 duble, 3 apartamente cu 3 locuri, 4 apartamente cu 2 locuri si urmatoarele facilitati: restaurant categoria I cu 60 de locuri, meniuri diversificate, room service, cablu TV, telefon, fax, pastrarea obiectelor de valoare, comisioane, parcare
Hotel Calul Troian 4*
Hotel Calul Troian este situat la iesirea din orasul Piatra Neamt spre Bicaz pe DN15 la km 5 , la doar 10 minute cu auto de centrul orasului . Avand 15 camere double , 6 camere matrimoniale si 3 apartamente toate fiind dotate cu aer conditionat , frigider , minibar , internet non-stop si telefon cu acces international , avand un program de 24 h din 24 . Deasemeni hotelul va sta la dispozitie cu sala de conferinte pentru 40 persoane , piscina acoperita , jacuzzi , sauna , sala de gimnastica.
Cazare TARGU NEAMT
Este al treilea oras ca marime din Judetul Neamt Localitatea este renumita pentru Cetatea Neamtului, ridicata de Petru I Musat, pentru casa unde a crescut poeta Veronica Micle si de asemenea, prin satul Humulesti,astazi devenins cartier al orasului, leaganul copilariei povestitorului Ion Creanga. De asemenea, orasul este centrul unui areal din nordul judetului Neamt in care se gasesc aproximativ 20 de manastiri ortodoxe, unele de o importanta valoare artistica si culturala.
Posibilitati de cazare:
Hotel Doina 3*
Adresa str M. Kogalniceanu nr 6-8. Hotel Doina dispune de 30 camere duble si 4 apartamente confortabile (2 apartamente cu jacuzzi). Toate camerele sunt echipate si mini-bar, tv-color, cablu-tv, telefon cu acces direct la liniile internationale, acces internet, uscator de par si bai proprii.
Hotel Ozana 3*
Adresa :  str Stefan Cel Mare nr. 96 , aflanduse in zona copilariei lui Creanga. Hotel Ozana are o dispunere a camerelor de cazare pe 3 etaje, cu un total de 28 de camere. Din care 25 de camere sunt decorate si mobilate cu gust avand dotarile necesare unor servicii de calitate (dus, apa calda, agent termic). Urmand apoi 3 apartamente de lux cu dormitor, baie si sufragerie, internet, tv, uscator de par, incalzire centrala.
Motel Casa Arcasului
Adresa : str Cetatii nr 40. Capacitatea motelului este de 44 locuri in 22 camere. La motelul Casa Arcasului gasiti conditii pentru organizarea de conferinte, intilniri de afaceri, mese festive, petreceri private. Facilitatile de  cazare sunt:  TV in living, internet wireless, internet prin cablu, parcare, sauna, terasa, plata cu cardul, living, bar, restaurant, sala de conferinte

MANASTIRI JUDETUL NEAMT
Cele mai importante manastiri din Judetului Neamt sunt: Manastirea Neamt, Manastirea Secu, Manastirea Sihastria, Schitul Sihla, Manastirea Agapia, Manastirea Varatec, Manastirea Bistrita, Manastirea Pangarati si nu in ultimul rand Manastirea Durau.

PARCUL NATIONAL CEAHLAU
Parcul National Ceahlau este situate in Masivul Ceahlau, in grupa centrala a Carpatilor Orientali, la sud- est de Muntii Bistritei. Acesta ocupa 26,7% ( 7 742,5 ha ) din suprafata Masivului Ceahlau de 290 km2.
Pentru a putea explora frumusetile zonei turistice a Ceahlaului o puteti face prin cele 4 drumuri modernizate:
- dinspre vestul tarii pe ruta Toplita - Borsec -Tulghes (DN 15);
- dinspre nord prin Bistrita-Vatra Dornei - Brosteni-Poiana Teiului (DN 17B);
- dinspre sud-vest prin Gheorghieni Lacu Rosu-Bicaz (DN 15D);
- dinspre est prin Roman-Piatra Neamt-Bicaz(DN 15 D);
- iar din nord-est prin Tg. Neamt-Poiana Largului (DN 15B).

Amenajarea turistica a Parcului National a fost facuta prin crearea urmatoarelor trasee:
1. Cabana Izvorul Muntelui (797 m) - Curmatura Lutu Rosu (1020 m) - Piatra cu Apa - Detunatele - Cabana Dochia (1750 m). Timp de parcurs: 3h-3h301
2. Cabana Izvorul Muntelui (797 m) - Curmatura Lutu Rosu (1020 m) - Paraul lzvorul Alb - Stanca Dochiei (1185 m) - Jgheabul cu Hotar - Cabana Dochia (1750 m); Timp de parcurs: 3h301-4h
3. Cabana Izvorul Muntelui (797 m) - Poiana Maicilor (1328 m) - Claile lui Miron - Piatra Lata - Cabana Dochia (1750 m). Timp de parcurs: 6h-7h.
4. Statiunea Durau (800 m) - Cabana Fintinele (1220 m) - Cabana Dochia (750 m). Timp de parcurs: 3h-3h301
5. Statiunea Durau (800 m) - Poiana Viezuri (1195 m) - Cascada Duruitoarea (1250 m) - Poiana Scaius (1400 m) - Curmatura Piciorul Schiop - Cabana Dochia (1750 m). Timp de parcurs: 4h301-5h.
6. Satul Neagra (540 m) - Curmatura Varatec (1335 m) - Poiana Maicilor (1326 m) - Claile lui Miron - Cabana Dochia (1750 m). Timp de parcurs: 6h-7h. Etc.
Pentru sezonul de iarna urmatorul traseu este inchis: Cabana lzvorul Muntelui (797 m) - Poiana Maicilor (1328 m) - Claile lui Miron - Piatra Lata - Cabana Dochia (1750 m).
De asemenea inchise sunt si urmatoarele portiuni de traseu: Cascada Duruitoarea (1250 m) - Poiana Scaius (1400 m) - Curmatura Piciorul Schiop - Cabana Dochia (1750 m ); Stanca Dochiei (1185 m) - Jgheabul cu Hotar - Cabana Dochia (1750 m).
PARCUL NATIONAL CHEILE BICAZULUI – HASMAS
Parcul National din care face parte aceste chei se intinde intre Harghita si Neamt, cu o suprafata de 6675 ha este cea mai importanta zona geologica din tara noastra. Parcul National Cheile Bicazului- Hasmas a fost constituit odata cu aparitia Legii nr. 5/2000 cu suprafata de 6575 ha .
Cheile Bicazului s-au format datorita eroziunilor provocate de raul Bicaz si ai sai afluenti si se intind pe o distanta de 8 km, intre Lacul Rosu si Bicazul Ardelean. Aceste chei fac legatura intre Transilvania si Moldova si sunt pozitionate mai exact in partea centrala a Muntilor Hasmas (judetele Neamt si Harghita).
Localizare: Parcul se afla in Muntii Hasmas (Haghimas), situati in grupa centrala a Carpatilor Orientali, grupa montana cunoscuta si sub denumirea de Carpatii Moldo-Transilvani. Parcul se afla in zona central-nord-estica a Romaniei, pe raza judetelor Neamt si Harghita.
Aria protejata Cheile Bicazului-Hasmas este strabatuta de drumul transcarpatic (DN12C) care leaga localitatea Gheorgheni, situata in Depresiunea Giurgeului (drenata de raul Mures), de Bicaz, oras amplasat pe raul Bistrita. Accesul spre Hasmasul (Haghimasul) Mare se poate face si de la Balan, situat la Nord de Sandominic, de pe DN12.
Pe parcursul defileului - care nu depaseste 5 km - exista mai multe mici popasuri turistice unde se vand suveniruri realizate de artizanii romani si maghiari din zona.
Pentru dezvoltarea ecoturismului si de asemenea pentru cresterea atractivitatii zonei, fiecare traseu turistic va avea un pachet suplimentar de informatii legate de comunitatile locale, relief, flora, fauna. Ghizii locali specializati vor fi capabili sa ofere turistilor aceste informatii auxiliare. Se vor crea trasee specializate pe observatii asupra florei si faunei.
Distante:
Bacau - 63 km - Piatra Neamt - 52 km - Cheile Bicazului (total 115 km)
Iasi - 86 km - Roman - 49 km - Piatra Neamt - 52 km - Cheile Bicazului (total 187 km)
Miercurea Ciuc - 55 km -Gheorgheni - 30 km - Cheile Bicazului (total 85 km)
Targu Mures - 29 km - Sangeorgiu de Padure - 27 km - Sovata - 58 km - Gheorgheni - 30 km - Cheile Bicazului (total 144 km)
Bistrita - 52 km - Reghin - 68 km - Toplita - 37 km - Gheorgheni - 30 km - Cheile Bicazului (total 187 km)

Nu exista nici o oferta activa in aceasta categorie.
Blue Air

Oferte speciale

eXTReMe Tracker